Medlemsinfo

Norsjö Brukshundklubb och Norsjö Hundungdom har gemensam styrelse ,ekonomi och verksamhet som regleras av ett samarbetsavtal.

För att kunna delta på våra kurser och prov krävs medlemskap i

Svenska Brukshundklubben (SBK) eller Sveriges Hundungdom (SHU).

Detta för att du skall vara försäkrad om något skulle inträffa under våra aktiviteter.

Som medlem hos oss får du:

Tidningen Brukshunden 6 gånger per år.

Du får även rabatter om du köper böcker och dylikt från SBK.

Dessutom får du möjlighet att gå kurser, delta i kurser, tävla i lydnad, bruksprov mm.

Som medlem är du en viktig länk i vår verksamhet, tips och förslag på hur vi kan hjälpa dig att utvecklas med din hund är varmt välkommet. Kontakta oss gärna om du har frågor eller känner att du kanske vill vara med och hjälpa till i klubben. Under "Klubben" och sedan "Sektorer" så finns kontaktinfo.

Norsjö Brukshundklubb

Medlemsavgiften för 12 månader är 550 Kr.

Bankgiro 363-8731

(Glöm inte skriva namn vid betalning, maila sedan Margoth adressuppgifter och personnummer)

Vill du bli medlem i Norsjö BK?

Kontakta:

Margoth Lundberg

Tel: 0918-105 97 eller 070-320 53 16
Mail: knorran89[@]gmail.com

255g

Hundungdom

Norsjö hundungdom är till för dig som är mellan 6-25 år.

Medlemsavgiften är 300 Kr för 12 månader.

Är du under 25 år?

Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.

Du registrerar ditt medlemskap här:

puff-registrera dig som ny SHU-420px

D-medlemskap

Vill du istället bli Delmedlem, (gäller när någon annan i familjen är helbetalande medlem), i  Norsjö Brukshundklubb så betalar du in 150 kr

för 12 månader

på